Skip to content

x

Komplet fragtløsning

Du kan sende til hele verden på tværs af transportører fra én platform med Shipmondo. Shipmondo kan hjælpe dig med at spare tid og penge ved at automatisere din fragt- og ordrehåndtering. Brug Shipmondos fragtaftaler eller få opsat dine egne. Gør som tusindvis af andre og opret en gratis konto.

En integrerad lösning med Shipmondo och Apport

Gör ditt lager intelligent, effektivt och helt uppdaterat med vårt WMS som är helt integrerat med Shipmondo.

Send til hele verden

Saml alle dine fragtaftaler og administrer nemt dine forsendelser. Automatisér dit flow og få mere ud af dine arbejdsgange. Gør brug af Shipmondos fragtaftaler eller brug dine egne. Send til hele verden på tværs af transportører.

Sæt turbo på fragten

Du kan nemt oprette og bestille fragt gennem Shipmondo, der har aftaler med et stort antal af transportører. Har du dine egne fordelagtige aftaler, kan du også få dem opsat.

Betal kun for dit forbrug

Spar tid med Shipmondo. Det er gratis at oprette en konto, det er gratis at anvende Shipmondos features, og du betaler kun for de labels, du bruger. Intet abonnement og ingen binding.

Et enkelt flow mellan Shipmondo och Apport

Gör ditt lager intelligent, effektivt och helt uppdaterat med vårt WMS som är helt integrerat med Shipmondo.

Step 1

Tag imod ordrer

Shipmondo integrerer direkte til din webshop og lader kunden booke den fragt, der passer dem bedst.

Step 2

Pluk varer

Når ordren er behandlet af din webshop, sendes den automatisk videre til Apport, hvor systemet guider dig til den mest effektive plukrute.

Step 3

Book fragt

Når ordren er plukket og klar til afsendelse, sender Apport automatisk en besked til Shipmondo om, at fragten kan bookes endeligt. Det udløser en pakkelabel, som kan sættes på pakken, og ordren er klar til afhentning.

Lära mer om lösningen mellan Shipmondo och Apport

Fyll i formuläret för att lära dig mer om hur en integration mellan Shipmondo och Apport kan effektivisera ditt lager.