Hopp til innholdet
PRESSEMELDINGER

VVS-Eksperten velger Apport WMS

01. juni 2016

VVS-Eksperten, som har hovedsæde i Hedensted, har valgt Apport WMS, som deres fremtidige logistikplatform. WMS løsningen skal dække alle funktioner på lageret, og forventes idriftsat i starten af 2017.

Logistikchef Jens Didriksen fra VVS-eksperten begrunder valget af WMS-leverandør således: «Gennem hele vores undersøgelsesperiode, hvor vi har indhentet tilbud fra forskellige WMS-leverandører, stod det hurtigt klart, at Apport Systems havde et stærkt kort på hånden.

Deres solide erfaring med at få kunden i mål til tiden, deres fastpris politik og et godt software system som der er mange nye spændende udvidelsesmuligheder på vej til, gjorde at vi følte vi var i trygge hænder.

Samtidigt var det meget positivt med deres kompetente svar på spørgsmål hele vejen igennem vores meget omfattende kravspecifikation, hvilket betød at vi ikke var i tvivl om at her var en leverandør som både kunne og ville få vores nye WMS klar til aftalt tid. Apport Systems kunne desuden fremvise gode referencer fra meget tilfredse kunder, hvilket bestemt også var af afgørende faktor.

«Vi glæder os derfor til at starte op med kick-off efter sommerferien 2016, så vi kan begynde at få endnu bedre logistik på vores centrallager i Hedensted.»

Logistik er et afgørende konkurrenceparameter

”Det er en spændende virksomhed, som vi får lov til at blive sparringspartner for. Vi ved, at de har set på rigtig mange leverandører, så det gør det jo kun endnu bedre, at valget i sidste ende faldt på vores firma.»

Logistikken er et afgørende konkurrenceparameter for VVS-Eksperten, så med vores erfaring og knowhow satser vi på sammen at kunne give dem en konkurrence fordel”, udtaler salgsdirektør Asger Sandberg Petersen fra Apport Systems A/S.

VVS-Eksperten er en landsdækkende butikskæde med 26 butikker – og flere er på vej. VVS-Eksperten betjener både professionelle håndværkere og private gør-det-selv folk.

Vil du vide mere om VVS-Eksperten, da kan du læse mere her.

Mød nogle af de kunder, der sætter deres lid til Apport WMS her.