Skip to content

Norli Distribusjon AS setter sin tillit til Apport Systems

30/06/2021

Norli Distribusjon AS, der netop har skiftet navn fra Thanke AS, har valgt Apport WMS.
Denne strategiske investering skal komplementere deres nuværende logistiske løsning med et effektivt lagestyringssystem.

Vi er både stolte og ydmyge over, at Norli Distribusjon har valgt os som deres fremtidige sparringspartner inden for lagerlogistik. Det bliver en glædelig fornøjelse at arbejde med en så utrolig god gruppe mennesker. Begge parter har stor tillid til hinanden, og vi løser denne opgave på bedst mulig vis i henhold til kundens fremtidige behov.

Norli Distribusjon håndterer alt logistik for hele Norli Libris koncernen. De distribuerer produkter til boghandlerkæden Norli, der har ca. 180 butikker i hele Norge, og til onlinebutikken Norli.no. Derudover leverer de varer til Nordic Toy Team, lejetøjskæden Ringo i Norge og Lekextra kæden i Sverige. 

De holder selv til ved Lier i Drammen, hvortil de har en omsætning på omkring 250 MNOK med ca. 15 ansatte. 

Vi er utrolig glade for, at Norli Distribusjon har tillid til os og vælger os, som partner for deres WMS projekt. Udover vores tre nuværende AutoStores i Danmark, bliver dette vores første integration med AutoStore i Norge. Det er derfor en stor milepæl for vores norske afdeling. Derudover skal AutoStore-anlægget udvides med en kapacitet på 150% i starten af næste år. Vi glæder os til at få et stærkt sammenhold gennem vores samarbejde med Norli Distribusjon.

Mød nogle af de kunder, der sætter deres lid til Apport WMS her.

Har du spørgsmål til denne pressemeddelelse, er du velkommen til at kontakte CSO Asger Sandberg Petersen fra Apport på +45 4177 3550 eller på [email protected].