Skip to content

Apport Norge får ny Sales Manager SaaS

27/10/2023

Det er med stor glede at vi nå kan avsløre at vi får ny Sales Manager SaaS i Norge. 

Den 1. december starter Cato Hoberg i stillingen som Sales Manager SaaS i Norge, og vi gleder oss allerede. 

Med hans mangeårige kunnskap om norsk logistikk og lagerdrift og et tidligere styreformannskap i Logistikkforeningen, er vi sikre på at han tilfører teamet mye verdi.

Vi har stilt ham et par spørsmål, slik at dere kan lære ham bedre å kjenne. 

Hva gleder du deg til ved den nye stillingen? 

“Jeg ser frem til riktig mye ved min oppstart den 1/12, men vil spesielt trekke frem tre punkt; 

  • Å vise flere bedrifter i mitt nettverk i logistikk-Norge at de også nå kan investere i ett smidig og effektivt cloudbasert WMS fra Apport! (Jeg har møtt flere bedrifter opp gjennom årene som har «holdt igjen» beslutningen med å implementere ett WMS, ofte pga av antatt kompleksitet og tidslinje for hele prosjektet, antatt kostnadsnivå og usikkerhet ang ROI). 
  • Å bli bedre kjent med og utvikle meg videre innen en nisje i logistikken jeg kun har samarbeidet med som partner tidligere (Warehouse Management). 
  • Sist, men ikke minst bli kjent med alle mine nye hyggelige kolleger i Apport. Jeg har fulgt med dem fra sidelinjen i noen år, som samarbeidspartner som nevnt – og blitt både imponert og sjarmert – så når jeg oppdaget for kort tid siden at de søkte etter ny Sales Manager i Norge kontaktet jeg dem øyeblikkelig. 😄”

Hvordan ser du på det norske markedet? 

“Majoriteten av norsk næringsliv befinner seg i det såkalte SMB-segmentet, og her opplever man for tiden store svingninger. 2023 har i Norge, som flere andre land vært preget av både usikkerhet og generell avventning etter noen tidligere svært gode år. Enkelte bransjer vokser som aldri før, andre sliter kraftig. I slike tider ser bedriftene gjerne over sitt «setup» systemmessig, i håp om å kunne avdekke effektiviseringsøkning, forbedre sine marginer, øke kvaliteten på sin totale vareflyt og derved hele kundeopplevelsen. Kort sagt, her er det svært gode muligheter for Apport til å gi disse bedriftene akkurat det «løft» de ønsker seg!”

Hva interesserer deg ved lagerstyring? 

Jeg «ramlet» helt tilfeldig inn i logistikkbransjen for snart 40 (!) år siden. Jeg likte meg så godt at det aldri har falt meg inn å finne på noe annet. Er det en ting jeg skal trekke frem som absolutt mest verdifullt gjennom alle disse årene, så er det privilegiumet å hver eneste dag kunne «sparre» med bedriftenes dyktigste nøkkelmedarbeidere om hvordan vi sammen kan forbedre en uhyre viktig del av deres virksomhet. Det har blitt ett anseelig antall kundebesøk i løpet av denne tiden, ganske mange av dem har startet med en runde på lageret. Jeg klør etter å dykke litt dypere ned i denne delen også, men er samtidig ydmyk for spisskompetansen jeg allerede har møtt i Apport – ser frem til å fortsatt lære mer! Hvem vet, det kan jo hende jeg kan komme med noen gode innspill også?”

Har du spørsmål til denne presseinformasjon så er du velkommen til å ta kontakt med CSO Asger Sandberg Petersen fra Apport på +45 4177 3550 eller på [email protected]