Unifaun välkomnar WMS-företaget Apport Systems som ny partner!

Företag som använder Unifauns system har med det nya samarbetet möjlighet att enkelt integrera transporthanteringen med Apport Systems WMS-system. Fördelarna är att stora delar av logistikflödet automatiseras, för maximal tidsvinning och överblick. 

Apport Systems arbetar med att optimera Skandinaviska företags lagerlogistik. Grunden i Apport Systems verksamhet är ett kompetent WMS-system, men det är deras fokus på människor och förändringsprocesser som är det som skiljer dem från andra.

 

“Vi är väldigt glada att välkomna Apport Systems till vårt nätverk av partners. Vi ser att allt fler stora som små företag arbetar med WMS-system, och då blir det extra viktigt för oss att kunna erbjuda bra integrationer mellan dessa och Unifauns system”, säger Johan Lundblad, Partner Manager på Unifaun.

Apport Systems är den ledande WMS-systemleverantören i Danmark med över 100 installationer. Verksamheten växer kraftigt och antalet kunder i övriga Skandinavien ökar kontinuerligt. I Sverige är efterfrågan så pass stor att Apport Systems under våren öppnat ett lokalt kontor i Göteborg, med lokal representation på plats.

 

“Unifaun är väldigt etablerade i Norden, med en extra stark position i Sverige och Finland, vilket passar oss väldigt bra då vi får allt fler kundförfrågningar på dessa marknader. Vi ser fram mot vårt utökade samarbete!”, säger Christian Mikkelsen, Business Development Manager på Apport Systems. 

En av de gemensamma kunderna till Unifaun och Apport Systems är Didriksson som tillverkar funktionella plagg som håller dig torr och skön oavsett väderlek, och som bland annat är Skandinaviens största varumärke för regn- och funktionsplagg.