Hopp til innholdet
PRESSEMELDINGER

Norsk Nille velger Apport WMS

01. juni 2016

Den norske virksomhed Nille AS har valgt Apport WMS som deres nye lagerløsning. Løsningen skal dække alt fra varemodtagelse, indplacering, opfyldning, pluk og forsendelse, og løsningen vil indeholde både hånd- og truckterminaler samt voicepluk.

”Vi er utroligt glade for, at en så kendt og stor norsk virksomhed som Nille har valgt os, som deres fremtidige sparringspartner på logistikområdet. Vi ved, at de har været gennem en meget grundig udvælgelsesproces, og derfor er vi også meget ydmyge og stolte over, at de valgte os. Vi glæder os meget til at gøre Nilles logistik endnu mere konkurrencedygtigt, end det allerede er i dag”, siger salgsdirektør Asger Sandberg Petersen fra Apport Systems A/S.

Nille er en ledende norsk lavpriskæde, som tilbyder et stort udvalg og gode køb til både små og store anledninger. Kæden, som ejes af BC Partners, har i dag over 400 butikker, hvoraf de 370 er i Norge og de 30 i Sverige, og hvert år åbnes 15-20 nye butikker.

Vil du vide mere om Nille, da kan du læse mere her kan du læse mere her.

Mød nogle af de kunder, der sætter deres lid til Apport WMS her.

Har du spørgsmål til denne pressemeddelelse, kan du kontakte salgsdirektør Asger Sandberg Petersen på +45 4177 3550 eller på asp@apportsystems.com.