partnerside_1920x1080_aarhushavn

Mød vores globale netværk af partnere

Apport arbejder sammen med en række af branchens mest erfarne leverandører, konsulenthuse og rådgivningsvirksomheder inden for lagerstyring og logistik, for at kunne tilbyde kunden den bedste løsning.

Hvad kan Apport tilbyde jer?

Apport hjælper med at optimere og effektivisere lageret hos virksomheder. Apport tænker mennesker før maskiner, og tænker processer før teknologier.

Apport udvikler WMS for virksomheder, designet til at hjælpe den enkelte virksomhed. Medarbejdernes effektivitet øges efter etableringen af WMS. Der opleves færre plukkefejl, og medarbejderne nyder godt af et brugervenligt system. Ved en WMS løsning kan varens vej nemmere følges.

Udvikl lagerstyringen og optimer lageret, og få en konkurrencefordel i jeres branche.

Se hvilke partnere vi har udviklet systemer for nedenunder.

apport-logo_1000x1000
"Med partnerskaber ønsker vi at dække hele værdikæden og det værdisystem, som vores kunder indgår i. Sammen med vores samarbejdspartnere tror vi på, at vi kan skabe bedre fælles løsninger for vores kunder, da det at have en relation til andre gør, at vi bedre kan løse både de store og små opgaver."

Se filmen fra konference i Musikhuset

Sammen med nogle af vores samarbejdspartnere har vi forskellige fælles aktiviteter i både ind- og udland. Vi afholder eksempelvis årligt konferencer og seminarer om de nyeste trends indenfor logistik, lagerstyring, IT-infrastruktur, omnichannel og e-handel.

 

KONTAKT

Vil du være en del af fremtidens logistik sammen med Apport?

Vi er altid åbne for nye partnerskaber, som kan bidrage til vores mål om at gøre virksomheder klogere på logistik og lagerstyring. Er du interesseret så kontakt Christian Mikkelsen, CCO hos Apport på +45 4177 6304

christian_mikkelsen_apport_1600x.jpg

Apport Systems A/S

OBS! Ny adresse pr. 01. August 2020:
Vindrosen 41, 2 sal
DK-8240 Risskov
Danmark

m